Răzvan Sava: Panourile publicitare despre bugetul Capitalei au fost plătite de liberalii de la sectorul 6

Răzvan Sava: Panourile publicitare despre bugetul Capitalei au fost plătite de liberalii de la sectorul 6

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a anunțat că panourile publicitare prin care bucureștenii sunt informați asupra proiectului de buget al Capitalei nu au fost plătite din fonduri publice, ci prin contribuția liberalilor de la sectorul 6.

"Întrucât în ultima perioadă am primit mai multe întrebări referitoare la sursele de finanțare a campaniei de informare pe care am demarat-o, doresc să fac câteva precizări. În primul rând, mi-am dorit ca cetățenii să afle cât mai mult despre bugetul orașului și să se implice în stabilirea priorităților pentru anul 2016. În al doilea rând, campania nu a fost plătită din fonduri publice. Colegii liberali de la sectorul 6 au plătit panourile publicitare. Alături de cetățeni am dat un semnal extrem de puternic pe care următoarele administrații ale orașului sunt obligate să îl respecte", a scris primarul interimar pe Facebook .

Chestiunea a fost abordată inclusiv vineri la sediul PMB, când Răzvan Sava a organizat o dezbatere cu ONG-urile pe marginea proiectului de buget al Capitalei pe 2016. Atunci, un reprezentant al societății civile a întrebat dacă aceste panouri au fost amplasate în mod legal, iar edilul a răspuns afirmativ, subliniind că acesta fost primul criteriu pe care l-a avut în vedere.

"Acele panouri sunt legale. Tocmai asta am și urmărit: legalitatea panourilor. Am contractat o societate care a putut să îmi demonstreze că acele panouri, unde vor fi amplasate afișele pentru informare, sunt legale. Acesta fost primul criteriu: legalitatea. Pe urmă, poziționarea lor", a precizat, vineri, Răzvan Sava.

Mai multe panouri publicitare cu fotografia primarului Răzvan Sava și cu mesajul au fost amplasate în Capitală: "Transparență 100%. Bugetul Capitalei este public la www.pmb.ro. Trimite părerea ta la Ră [email protected] ".

Proiectul de buget al Primăriei Capitalei pentru anul 2016 poate fi consultat începând cu data de 5 februarie pe pagina web a instituției, bucureștenii fiind invitați să își exprime opinia în legătură cu modul în care sunt alocați banii publici.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...