Rihanna la Bucureşti. Ce solicitări are cântăreaţa pentru concertul din 14 august

Rihanna la Bucureşti. Ce solicitări are cântăreaţa pentru concertul din 14 august

Superstarul pop Rihanna, care va susţine un concert pe 14 august în Piaţa Constituţiei, va veni în România alături de un staff impresionant şi de dansatorii ei. Cântăreaţa a cerut o cameră de relaxare decorată în alb şi negru, în spatele scenei, dar şi trandafiri proaspăt tăiaţi.

Rihanna la Bucureşti. Ce solicitări are cântăreaţa pentru concertul din 14 august

Rihanna, care va veni în România alături de un staff impresionant, a cerut o cameră de relaxare amplasată în spatele scenei, care să fie decorată în alb şi negru, argintiu şi violet, unde vor fi canapele, covoare, perne şi plante de interior, au anunţat organizatorii. Camera va fi iluminată difuz, cu lampadare şi veioze, dar şi lumânări parfumate, potrivit cerinţelor cântăreţei. Rihanna a cerut, de asemenea, să-i fie procuraţi trandafiri cu cozi lungi şi cozi scurte, fără parfum, proaspăt tăiaţi.

Organizatorii au anunţat, de asemenea, că Rihanna a cerut un meniu cu mâncare organică, supe şi sushi, dar şi garnituri de legume crescute după tipicul bio.

Superstarul mondial Rihanna, desemnată prinţesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016.

Evenimentul este organizat de către Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

Concertul anului 2016 în România va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat şapte albume în şapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one. A câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/You Tube – cu 7 milioane de accesări.

Mai mult, este considerată şi cea mai “prietenoasă“ artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este şi un idol al modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

Rihanna va prezenta la Bucureşti noul său album numit Anti, o producţie 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds şi We Found Love.
Astfel, publicul va avea parte de un show cu totul deosebit din partea acestei artiste care a cucerit întreaga planetă, iar prezenţa ei, în premieră în România, va fi un moment de neuitat de către fani.

Preturi bilete concert RIHANNA, 14 august 2016:
Early Bird 1: 151.20 lei
Early Bird 2: 172.80 lei
General Access: 194.40 lei
Golden Circle: 464.40 lei
Diamond Circle: 572.40 lei
Tribune: 648.00 lei

Preturi bilete 3 concerte: RIHANNA 14 August + ZUTOPIA (STEVE AOKI 15 August si SIA 17 August)

Early Bird: 210.6 lei
General Acces: 270 lei
Golden Circle: 518.40 lei
Diamond Circle: 702.00 lei
Tribune: 712.80 lei

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”