Sabău, demisie după ce a salvat U Cluj: Anunțul oficial al clubului

Sabău, demisie după ce a salvat U Cluj: Anunțul oficial al clubului

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a revenit în iarbă, în iarna acestui an, însă mandatul său de antrenor la Universitatea Cluj a fost unul de scurtă durată. Deși a salvat echipa de la retrogradare și a jucat și finala Cupei României – pierdută cu Sepsi după executarea loviturilor de departajare – fostul mare internațional a preferat să renunțe la funcția de antrenor.

Ioan Ovidiu Sabău a anunţat, astăzi, că se retrage din funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj. Tehnicianul ar putea continua colaborarea cu FC Universitatea Cluj ca antrenor al echipei secunde, unde ar asigura tranziţia juniorilor spre prima echipă. Îi mulţumim lui Ioan Ovidiu Sabău pentru munca depusă pe banca Universităţii şi pentru rezultatele obţinute în această perioadă!“, au scris clujenii pe pagina de Facebook a clubului.

În cele 21 de partide în care a stat pe banca Universității Cluj, în acest sezon, Sabău a înregistrat 11 victorii, 4 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj: 30-29.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”