Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Circa 1.200 de persoane au mărșăluit sâmbătă seară, pe străzile Zalăului, oprindu-se în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a striga lozinci împotriva social-democraților, a guvernanților și pentru a-și manifesta nemulțumirea față de proiectul de lege privind grațierea și OUG de modificare a Codurilor penale.

*LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Protestarii s-au strâns în centrul orașului, începând cu ora 18.00, iar în jurul orei 19.30 au pornit în marș, pe principalul bulevard al orașului, purtând cu ei steaguri tricolore, pancarte cu mesaje împotriva PSD și a guvernului și pentru abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale.

Traseul urmat de protestatari a fost unul de circa opt kilometri, prin mai multe cartiere ale orașului, de unde s-au mai alăturat mulțimii și alte persoane. La întoarcerea în centrul orașului, în jurul orei 21.30, protestatarii un făcut câte un popas în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a reveni la locul de plecare, pe platoul din centrul Zalăului, unde mai multe persoane pregătiseră o coregrafie cu numele "Dragnea" scris cu lumânări, alături de un carton cu numele unor politicieni reprezentativi din Sălaj, membri ai PSD, ALDE și UDMR.

La fel ca în precedentele trei seri de proteste, manifestarea de sâmbătă s-a încheiat la Zalău cu aplauze și intonarea imnului național.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Nona Jalbă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Ultimul discurs al lui Trump ca președinte: Mișcarea noastră e abia la început