Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Circa 1.200 de persoane au mărșăluit sâmbătă seară, pe străzile Zalăului, oprindu-se în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a striga lozinci împotriva social-democraților, a guvernanților și pentru a-și manifesta nemulțumirea față de proiectul de lege privind grațierea și OUG de modificare a Codurilor penale.

*LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Protestarii s-au strâns în centrul orașului, începând cu ora 18.00, iar în jurul orei 19.30 au pornit în marș, pe principalul bulevard al orașului, purtând cu ei steaguri tricolore, pancarte cu mesaje împotriva PSD și a guvernului și pentru abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale.

Traseul urmat de protestatari a fost unul de circa opt kilometri, prin mai multe cartiere ale orașului, de unde s-au mai alăturat mulțimii și alte persoane. La întoarcerea în centrul orașului, în jurul orei 21.30, protestatarii un făcut câte un popas în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a reveni la locul de plecare, pe platoul din centrul Zalăului, unde mai multe persoane pregătiseră o coregrafie cu numele "Dragnea" scris cu lumânări, alături de un carton cu numele unor politicieni reprezentativi din Sălaj, membri ai PSD, ALDE și UDMR.

La fel ca în precedentele trei seri de proteste, manifestarea de sâmbătă s-a încheiat la Zalău cu aplauze și intonarea imnului național.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Nona Jalbă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer