Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Sălaj: Circa 1.200 de persoane au protestat la Zalău

Circa 1.200 de persoane au mărșăluit sâmbătă seară, pe străzile Zalăului, oprindu-se în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a striga lozinci împotriva social-democraților, a guvernanților și pentru a-și manifesta nemulțumirea față de proiectul de lege privind grațierea și OUG de modificare a Codurilor penale.

*LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO/VIDEO)

Protestarii s-au strâns în centrul orașului, începând cu ora 18.00, iar în jurul orei 19.30 au pornit în marș, pe principalul bulevard al orașului, purtând cu ei steaguri tricolore, pancarte cu mesaje împotriva PSD și a guvernului și pentru abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale.

Traseul urmat de protestatari a fost unul de circa opt kilometri, prin mai multe cartiere ale orașului, de unde s-au mai alăturat mulțimii și alte persoane. La întoarcerea în centrul orașului, în jurul orei 21.30, protestatarii un făcut câte un popas în fața primăriei și a sediului PSD, pentru a reveni la locul de plecare, pe platoul din centrul Zalăului, unde mai multe persoane pregătiseră o coregrafie cu numele "Dragnea" scris cu lumânări, alături de un carton cu numele unor politicieni reprezentativi din Sălaj, membri ai PSD, ALDE și UDMR.

La fel ca în precedentele trei seri de proteste, manifestarea de sâmbătă s-a încheiat la Zalău cu aplauze și intonarea imnului național.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Nona Jalbă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu