SCANDAL Băsescu/Mănăstire. Primul, MĂGAR. Celălalt, GENIAL...

SCANDAL Băsescu/Mănăstire. Primul, MĂGAR. Celălalt, GENIAL...

Așa, tam-nesam, Băse s-a trezit că e nevoie să-i dea el, ditamai fostul președinte, timp de 10 ANI, o flegmă-n ciorbă lui Silviu Mănăstire. Ni s-a părut o jignire gratuită. Și, mai ales, nedemnă și de statutul, dar și de vârsta și experiența de a încasa a lui Traian Băsescu. O chestie de doi lei. Pentru că Mănăstire n-a fost și nici nu va fi, din câte vedem noi, vreo javră ordinară de anvergura pe care a insinuat-o Băse. Căruia îi transmitem, de control, că la faza asta ținem cu băiatul de la B1. Care, în răspunsul la mârlănie, i-a cam dat-o. Finuț de tot.

Ce-a zis Băse pe Facebook

Mănăstire de la B1 TV, tu în ce regim mănînci............. ?
Cînd îl cauţi are o treabă cu Regimul Băsescu.
Dacă a fost acuzat primarul de la Brăila, el a furat în regimul Băsescu.
Dacă a fost acuzat Truică, el a furat în regimul Băsescu.
Dacă a fost acuzată Crinuţa, ea a furat în Regimul Băsescu.
Dacă a fost acuzat Cocoş, el a furat în regimul Băsescu .
Mănăstire, tu în ce regim mînînci c......t după model Antena 3 ?
Cumva după model Eduard Hellvig ?
PS – Pe facebook sunt un om liber. Acestui mesaj nu i se aplică noua lege a defăimării.

Ce a răspuns Mănăstire, tot pe Facebook

M-a înjurat Traian Băsescu ca la usa cortului pe Facebook, în numele libertății de exprimare. Am primit pasa și o dau și eu mai departe!

Din câte știu eu, Băsescu nu e minoritar, dar le are cu înjurăturile cum e măgarul plin de pecingine. Băsescu e marinar de cursa lungă și are portul în sânge. Ar fi greu să mă iau cu el la trântă pe subiectul ăsta.

Ce fel de om aș fi dacă aș spune că Băsescu a mâncat kăkat timp de 10 ani cât oamenii lui au furat Roamania de au rupt-o în doua? Nu voi zice asta, pentru ca nu am probe și pentru ca mi-e frică că fostul președinte m-ar acuza din nou ca mănânc kăkat.

(Traiane, fii măcar bărbat și scrie kăkatul cu C sau măcar cu K mare. La câte ai văzut tu la viața ta, nu trebuie să te sperie o mică problemă de coprofagie! Ai mâncat și tu, mănânc și eu aici cu tine. Viața e o mâncătorie continuă, tu știi cel mai bine.)

Cu Băsescu lucrurile sunt complicate. Nici nu știi ce să faci când te înjură. Să-i răspunzi sau să-i dai cu piciorul pe la spate cum a procedat el? Recunosc că mesajul ăsta este un fel de răspuns care îmi provoacă o greață. Omul a fost totuși președintele României! Și uite cum am ajuns să ne înjuram, în numele libertății de exprimare.

Ei bine, asta NU este libertate de exprimare. E un virus al datului cu parul în cap pe care Traian Basescu l-a raspandit în România timp de 10 ani.

Și să se consemneze. Băsescu m-a înjurat pentru ca am spus că în regimul lui s-a furat în România. DA, s-a furat! Iar TU erai cel mai informat om din România. Or ai fost părtaș, or ai fost papagal! Alege!




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”