Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

O femeie acuză doi tineri că au drogat-o și violat-o chiar în noaptea nunții, după ce soțul ei s-a dus la culcare. Agresorii neagă acuzațiile și susțin că actul sexual a fost consensual. Procesul este în plină desfășurare la Viena.

Faptele au avut loc în februarie 2022. După nuntă, bărbatul s-a culcat devreme deoarece se simțea rău în urma unui vaccin. Femeia, pictoriță de meserie, s-a retras în atelierul ei. A auzit voci în fața clădirii și i-a invitat în atelier.

„I-a auzit pe cei doi bărbați râzând jos și s-a hotărât în mod spontan să-i invite în atelier”, a spus procurorul, potrivit krone.at .

Femeia le-a oferit celor doi tineri, care aveau atunci 17 și 18 ani, alcool, iar ei i-au dat un drog sub formă de pastile. Femeia susține că după ce a înghițit pastilele și-a pierdut cunoștința. Când s-a trezit era complet dezbrăcată, întinsă pe canapea, iar atelierul era devastat. Femeia a constatat că i se furase un ceas Rolex, dar și alte bunuri, iar câteva tablouri fuseseră vandalizate. Anchetatorii au stabilit valoarea prejudiciul la suma de 10.000 de euro.

Bărbații au fost acuzați de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare.

„M-a întrebat dacă vreau sex. Am fost de acord”, a spus unul dintre bărbați care a pledat nevinovat pentru viol.

Și celălalt acuzat susține că a fost vorba de un act sexual consensual. Cu toate acestea, anchetatorii spun că sunt multe informații contradictorii în declarațiile celor doi. În plus, analizele au confirmat că femeia consumase droguri și că, cel mai probabil, nu era capabilă să exprime un consimțământ.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse