Scriitoare britanică măritată cu un român: „Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața lui”

Scriitoare britanică măritată cu un român: „Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața lui”

O autoare din Marea Britanie, soția unui român, a mărturisit că este căsătorită de 13 ani și că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața partenerului.

FOTO Shutterstock

„Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”, a declarat jurnalista Julie Cook, care colaborează cu publicația Metro . Aceasta a precizat că modelul său în ceea ce privește relațiile de familie este actrița britanică Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în serialul maraton „Birds of a Feather”.

Julie Cook a spus că se îmbracă întotdeauna la baie și că soțul ei și foștii parteneri nu au văzut-o dezbrăcată și menționează că, în schimb, copiii au văzut-o.

Mama autoarei britanice este catolică irlandeză, dar ea nu are aceeași religie, astfel că nu are niciun motiv religios pentru a nu-l lăsa pe soțul ei să o vadă dezbrăcată.

„Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, dezvăluie Julie.

Julie Cook, autoare britanică / Foto: Metro.co.uk

Julie Cook, autoare britanică / Foto: Metro.co.uk

Ea spune că soțul ei s-a obișnuit, dar fiind român, are o abordare mai liberă cu privire la intimitate, dar în momentul când Julie îi spune „Sunt englezoaică”, el tolerează orice din partea ei.

„Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.

(...)

Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, a mai spus jurnalista căsătorită cu un român, relatează Stirileprotv.ro.

Renunțarea la intimitate este la fel ca râgâitul

Julie Cook a mai declarat în cadrul interviului că a auzit „povești despre atât de multe femei care și-au lăsat soții să le vadă toate micile lor secrete: cum își rad părul de pe picioare, cum stau la toaletă când sunt în baie sau cum le privesc atunci când se machiază. Nu am înțeles asta niciodată”.

Autoarea este de părere că arta seducției ține și de a „păstra ceva secret”. De asemenea, ea crede că enunțarea la intimitate este la fel ca suflatul nasului, râgâitul, scărpinatul în nas, flatulența, vopsirea părului și toate celelalte lucruri personale.

Julie spune că nu a făcut niciodată așa ceva de față cu soțul său și nu înțelege oamenii care o fac.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”