Sebastian Ghiţă spune că poza în care ar apărea Kovesi este un stop-cadru de pe un film şi o va face publică

Sebastian Ghiţă spune că poza în care ar apărea Kovesi este un stop-cadru de pe un film şi o va face publică

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat joi, într-o intervenţie la Antena 3, că va face publică, în curând, poza în care ar apărea la el acasă şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Cu siguranţă vă promit că poză va deveni publică, curând. Este o promisiune în faţa tuturor oamenilor şi o datorie", a spus Ghiţă.

El a precizat că poza respectivă este de fapt un stop-cadru de pe un film.

"Este un stop-cadru de pe un film. Şi nu este singura poză şi nu este singurul filmuleţ. Nu este singura dată în care simţindu-ne bine am făcut poze şi nu sunt singura persoană care are poze, filmuleţe, cum fac toţi prietenii când se simt bine", a spus Ghiţă.

Ghiţă a explicat că în acea poză alături de Kovesi mai apar soţia şi socrul său.

Înainte de intervenţia telefonică, Sebastian Ghiţă a susţinut, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că poza din telefonul său în care ar apărea Kovesi este făcută la el acasă, la Ploieşti.

"V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la doamna Kovesi. Este o cramă, subsolul casei mele. Un loc de ţinut vinurile. Sunt membri ai familiei mele. Mai erau şi alte persoane acolo. (...) Nu am avut nicio relaţie sentimentală, ca să închidem relaţia mea cu Kovesi. (...) Eram mult mai relaxaţi, mult mai deschişi. Sunt poze, filme. (...) Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând filme şi poze din locaţiile Serviciului. Nu va accepta niciodată Serviciul această chestiune. (...) Această poză este de la mine de acasă, la Ploieşti, la subsol", a spus Ghiţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...