Secret Service a anunțat că nu s-a găsit nicio armă în urma incidentului de la mitingul electoral al candidatului Trump

Secret Service a anunțat că nu s-a găsit nicio armă în urma incidentului de la mitingul electoral al candidatului Trump

Secret Service (serviciul care răspunde și de securitatea președintelui SUA și care asigură protecția candidaților la președinție) a anunțat că nu a fost găsită nicio armă în urma incidentului petrecut sâmbătă seara la un miting electoral al candidatului republican Donald Trump care a avut loc la Reno, în statul Nevada, relatează Reuters.

'Chiar în fața scenei, o persoană neidentificată a strigat cuvântul 'armă''. Agenți ai Secret Service și ofițeri de poliție din Reno l-au prins imediat pe individ. După o verificare completă a acestuia și a zonei din împrejurimi, nu a fost găsită nicio armă', se arată într-un comunicat difuzat de Secret Service.

'O investigație completă este în curs de desfășurare de către Secret Service și Departamentul de poliție din Reno', se menționează în comunicat.

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada, au transmis agențiile internaționale de presă și posturile de televiziune CNN și BBC.

AGERPRES/( AS — editor: Violeta Gheorghe, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”