Șefa guvernului Norvegiei, acuzată că ar fi jucat Pokemon Go în Parlament, nu vede nimic rău în asta

Premierul norvegian, Erna Solberg, a declarat, miercuri, că nu regretă faptul că a încercat să joace Pokemon Go în timpul unei sesiuni parlamentare, informează DPA.

Imaginile surprinse marți o înfățișează pe Solberg încercând să se conecteze la jocul destinat utilizatorilor de telefoane mobile, în toiul unei dezbateri ce a avut loc după ce regele Harald a susținut un discurs pe tema planurilor guvernamentale pentru anul viitor.

Premierul ar fi luat telefonul în mână în timpul discursului ținut de lidera Partidului Liberal, Trine Skei Grande, după cum au relatat mai multe publicații.

Și Grande a făcut obiectul unor critici în luna august, după ce a recunoscut că a jucat Pokemon în timpul unei audieri din cadrul Comisiei de Apărare din Parlament, iar Solberg nu a uitat de acest lucru. ''Cred că lui Trine i-ar fi plăcut să deschid jocul în timp ce ținea discursul'', a scris ea într-un mesaj pentru cotidianul Klassekampen. ''Cei care știu câte ceva despre Pokemon înțeleg că nu era acoperire GPS și că era imposibil de jucat'', a adăugat premierul.

Grande se pare că nu s-a supărat pe Solberg și a scris pe Twitter că ''ea a auzit ce am zis''. ''Noi, femeile, putem face două lucruri în același timp'', a completat aceasta.

În timpul unei vizite în capitala slovacă Bratislava, în august, Solberg ar fi vânat ''pokemoni'' în centrul vechi al orașului în timpul unei pauze din programul oficial, mai arată DPA.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

4 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

5 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri