Șefa guvernului Norvegiei, acuzată că ar fi jucat Pokemon Go în Parlament, nu vede nimic rău în asta

Șefa guvernului Norvegiei, acuzată că ar fi jucat Pokemon Go în Parlament, nu vede nimic rău în asta

Premierul norvegian, Erna Solberg, a declarat, miercuri, că nu regretă faptul că a încercat să joace Pokemon Go în timpul unei sesiuni parlamentare, informează DPA.

Imaginile surprinse marți o înfățișează pe Solberg încercând să se conecteze la jocul destinat utilizatorilor de telefoane mobile, în toiul unei dezbateri ce a avut loc după ce regele Harald a susținut un discurs pe tema planurilor guvernamentale pentru anul viitor.

Premierul ar fi luat telefonul în mână în timpul discursului ținut de lidera Partidului Liberal, Trine Skei Grande, după cum au relatat mai multe publicații.

Și Grande a făcut obiectul unor critici în luna august, după ce a recunoscut că a jucat Pokemon în timpul unei audieri din cadrul Comisiei de Apărare din Parlament, iar Solberg nu a uitat de acest lucru. ''Cred că lui Trine i-ar fi plăcut să deschid jocul în timp ce ținea discursul'', a scris ea într-un mesaj pentru cotidianul Klassekampen. ''Cei care știu câte ceva despre Pokemon înțeleg că nu era acoperire GPS și că era imposibil de jucat'', a adăugat premierul.

Grande se pare că nu s-a supărat pe Solberg și a scris pe Twitter că ''ea a auzit ce am zis''. ''Noi, femeile, putem face două lucruri în același timp'', a completat aceasta.

În timpul unei vizite în capitala slovacă Bratislava, în august, Solberg ar fi vânat ''pokemoni'' în centrul vechi al orașului în timpul unei pauze din programul oficial, mai arată DPA.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

3 Departamentul de Stat al SUA: China se pregătește încă din 2015 pentru al Treilea Război Mondial cu arme biolo…

4 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

5 Anchetă în R. Moldova, după ce în sacul diplomatic sigilat venit de la Moscova s-a găsit untură de bursuc