Șerban Nicolae, nou ATAC FEROCE la DNA! În același timp, Grindeanu făcea temenele scremute la Bruxelles...

În timp ce Grindeanu făcea temenele scremute la Bruxelles pe lupta anti-corupție(Doamne ce grimase scârboase împroașcă fața omului ăsta!), Șerban Nicolae călca în picioare DNA la Antena3! Senatorul PSD și șeful Comisiei Juridice din Senatul României, Șerban Nicolae, a sărit în apărarea fostului președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susținând că acesta din urmă este acuzat de o „faptă infimă”. Șerban Nicolae a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că justiția din România se ține mai mult după „baloane de săpun” în loc să ancheteze cazuri cu adevărat grave și speră ca acest lucru să se schimbe odată cu reformarea sistemului judiciar.

Întrebat care este diferența dintre această presupusă vacanță primită mită de Valeriu Zgonea și vacanțele primite de Florian Coldea, Șerban Nicolae a spus că nu vede niciuna, doar că anchetele DNA au avut un parcurs diferit.

„Din ce am înțeles eu domnul Coldea mergea în Seychelles și în Toscana ca urmare a faptului că împreună cu Sebastian Ghiță reformau statul de drept, iar Zgonea este acuzat de o faptă infimă în sensul că a beneficiat de niște lucruri și după un an de zile ar fi intervenit pentru ca cineva să fie numit pe un post eminamente politic. E același lucru ca și la Ponta, când l-a propus pe Șova ministru. Posturile politice nu se ocupă prin concurs. Nu era fata asta, era altcineva. Ideea că beneficiezi de niște de beneficii cu ani în urmă și îți aduci aminte peste alți foarte mulți ani este o practică de ordin securist. Posturile de demnitate publică întotdeauna sunt politice, d-aia poți fi numit și revocat fără niciun fel de explicații. Înțeleg de la DNA că dl Ghiță era demult în vizor și era anchetat. Ceea ce pot să fac o corelare în sensul că dosarele lui Ghiță stăteau pe loc și nu erau anchetate tocmai ca urmare a faptului că petrecea în locuri exotice.”, a spus Șerban Nicolae, joi, la Antena3.

Ce să mai comentezi? De la ăsta așteptăm noi legi corecte în Parlamentul României?

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X