Sfidare PORCEASCĂ! Dragnea își sărbătorește ziua de naștere în clubul lui Pescariu! Iordache, la Antena 3: Păi asta e viața! UPDATE

Sfidare PORCEASCĂ! Dragnea își sărbătorește ziua de naștere în clubul lui Pescariu! Iordache, la Antena 3: Păi asta e viața! UPDATE

Sfidare porcească! Dragnea își sărbătorește ziua de naștere în clubul lui Pescariu! Iordache, la Antena 3: Păi asta e viața! Serbarea pică exact în ziua comemorarii a doi ani de la Colectiv. Şi locaţia e interesantă - clubul lui Dinu Pescariu.

Antena 3 a transmis imagini in direct cu ziaristii care ii intrebau pe deputati daca li se pare moral ca aceasta petrecere are loc in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia de la Colectiv.

UPDATE: Un protest initiat de comunitatea Coruptia ucide este anuntat in aceasta seara in fata clubului Floreasca, unde Liviu Dragnea isi serbeaza ziua de nastere. "Hai sa ii spunem La multi ani lui Dragnea! Cu executare!', este numele evenimentului anuntat pe Facebook. "In timp ce familiile celor de la Colectiv isi plang mortii, Dragnea face petrecere. Hai cu noi sa ii spunem La multi ani si sa ii aratam ce credem despre felul in care sfideaza tragedia celor 65 de morti si sute de raniti! Ne intalnim in fata Clubului Floreasca. Daca ai la indemana un banner sau poti printa o foaie cu mesajul 'Coruptia ucide', e perfect. Daca nu, orice alt mesaj crezi de cuviinta. SHARE masiv, sa afle cat mai multi oameni!", scriu initiatorii protestului, pe Facebook.

Liderul PSD a împlinit 55 de ani duminică, iar petrecerea a organizat-o pentru ziua de luni. Aleșii PSD au fost chemați, după ora 18:00, la Clubul Floreasca pentru a fi cinstiți de Liviu Dragnea.

Evenimentul are loc in ziua comemorării a doi ani de la tragedia din Colectiv.

Unul dintre cei care va participa la intalnire este presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon, care a recunoscut la finalul unei sedinte a comisiei ca se va afla alaturi de seful sau de partid.

'Suntem cu totii membrii grupului invitati alaturi de domnul presedinte la o intalnire prilejuita de ziua domniei sale, fapt care ne da posibilitatea sa-i spunem direct 'La Multi Ani', daca prin alte mijloace am facut-o fiecare', a declarat Solomon, la Parlament.

Intrebat daca este de parere ca este o zi oportuna, avand in vedere ca pe 30 octombrie se implinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: 'Nu vom merge acolo sa dantuim in vreo hora. Putem sa ne intalnim si cu sobrietatea necesara momentului respectiv'.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca "sunt doua lucruri diferite", dupa care a comentat: "Pai asta este viata".

Un alt deputat a parut destul de incurcat de intrebarile ziaristilor, afirmand ca in Camera Deputatilor a fost tinut un moment de reculegere in memoria victimelor de la Colectiv, inainte de a lamuri: "Eu zic ca avem decat o intalnire".

Bogdan Chirieac a explicat la emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 că Liviu Dragnea ar fi putut să-și organizeze ziua de naștere într-un cadru mai restrâns.

 „Atunci când ești într-o asemenea funcție trebuie să ai mare grijă la un asemenea tip de aniversări. Aceste lucruri se fac un cerc intim de prieteni nu cu tot partidul nu petreceri de o mie de persoane. Și ce este trist este că liderii partidului nu învață nimic din istoria recentă. Când s-a știut că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale, atunci când și-a serbat ziua de naștere pe stadion cu 50.000 de persoane. Președintele Dragnea vrea să verifice partidul să vadă cine vine cine nu vine dar putea să găsească altă modalitate pentru a verifica partidul”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”