Sibiu: 17 angajaţi ai unei fabrici de medicamente din Cisnădie, confirmaţi cu COVID-19

Sibiu: 17 angajaţi ai unei fabrici de medicamente din Cisnădie, confirmaţi cu COVID-19

Un număr total de 17 angajaţi ai unei fabrici de produse medicale din oraşul Cisnădie au fost confirmaţi pozitiv ca infectaţi cu virusul SARS CoV-2, fiind internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o altă angajată a acelei fabrici a decedat săptămâna trecută din cauza COVID-19.

"În ceea ce priveşte situaţia personalului de la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020, ora 14,00, avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, sub tratament specific şi fiind atent monitorizate. Nu a mai fost înregistrat niciun deces din rândul personalului fabricii", precizează o informare transmisă, luni, de către Prefectura Sibiu.

În judeţul Sibiu erau înregistrate, luni, 177 cazuri confirmate de COVID-19, alte 671 de teste efectuate unor persoane din judeţ fiind negative, potrivit buletinului informativ de luni al Prefecturii Sibiu.

La data curentă, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu monitorizează 672 persoane izolate şi 221 în carantină. Au fost declarate vindecate şi externate 35 de persoane. La nivelul judeţului Sibiu au fost înregistrate 14 persoane decedate, confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...