Sibiu: 17 angajaţi ai unei fabrici de medicamente din Cisnădie, confirmaţi cu COVID-19

Sibiu: 17 angajaţi ai unei fabrici de medicamente din Cisnădie, confirmaţi cu COVID-19

Un număr total de 17 angajaţi ai unei fabrici de produse medicale din oraşul Cisnădie au fost confirmaţi pozitiv ca infectaţi cu virusul SARS CoV-2, fiind internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce o altă angajată a acelei fabrici a decedat săptămâna trecută din cauza COVID-19.

"În ceea ce priveşte situaţia personalului de la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020, ora 14,00, avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, sub tratament specific şi fiind atent monitorizate. Nu a mai fost înregistrat niciun deces din rândul personalului fabricii", precizează o informare transmisă, luni, de către Prefectura Sibiu.

În judeţul Sibiu erau înregistrate, luni, 177 cazuri confirmate de COVID-19, alte 671 de teste efectuate unor persoane din judeţ fiind negative, potrivit buletinului informativ de luni al Prefecturii Sibiu.

La data curentă, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu monitorizează 672 persoane izolate şi 221 în carantină. Au fost declarate vindecate şi externate 35 de persoane. La nivelul judeţului Sibiu au fost înregistrate 14 persoane decedate, confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România