Sibiu: Înainte să moară de COVID-19, un jandarm i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de boală

Sibiu: Înainte să moară de COVID-19, un jandarm i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de boală

Un jandarm sibian, care a decedat de COVID-19 în timp ce era în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a scris pe facebook înainte să moară un mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni să se protejeze de această boală, pentru că el duce o "luptă groaznică".

"O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic încă în lupta cu boala!" a scris pe pagina lui de facebook, jandarmul care ulterior a decedat.

În 12 octombrie, jandarmul a postat un mesaj pe Facebook, în care părea că nu crede în eficienţa purtării măştii de protecţie.

"Pentru cei cu creieru la ei viaţa merge înainte ... Pentru restul masca", a scris jandarmul, care ulterior a decedat de COVID-19.

Pacientul avea 43 de ani şi a fost tratat până în ultima clipă de infecţioniştii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

"Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secţia de boli infecţioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie. Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil", a informat Prefectura Sibiu. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Așa o fi? Judecați voi!

4 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani

5 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD