Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj. „Viața e scurtă...“ FOTO

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj. „Viața e scurtă...“ FOTO

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înainte de cel mai greu moment al vieții sale, procesul pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping.

Simona Halep a mers la Atena, alături de fratele ei, Nicolae, cumnata Luminița și Georgiana, cea mai bună prietenă, după ce s-a antrenat o săptămână, în așteptarea procesului.

“Viața este scurtă, arta este de lungă durată...”, a scris Simona în descrierea fotografiilor postate din Grecia.

Simona Halep e suspendată provizoriu de federația de tenis după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO. Jucătoarea riscă o suspendare de până la 4 ani, care poate scădea dacă va reuși să-i convingă pe judecători că nu a ingerat-o voluntar.

Paul Ciucur, unul dintre cei doi avocați români ai tribunalului independent britanic Sport Resolutions, unde va fi audiată Simona Halep a dezvăluit că fostul lider mondial nu a folosit "substanțe mascante", în încercarea de a ascunde folosirea Roxadustatului.

În trecut, italianca Sara Errani a scăpat doar cu 10 luni de suspendare după ce a susținut că bunica ei bolnavă de cancer, I-ar fi pus un medicament interzis în mâncare, astfel că Simona speră să își poată continua cariera în mod normal, după procesul care va începe în scurt timp.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul