Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj. „Viața e scurtă...“ FOTO

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj. „Viața e scurtă...“ FOTO

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia, înainte de cel mai greu moment al vieții sale, procesul pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping.

Simona Halep a mers la Atena, alături de fratele ei, Nicolae, cumnata Luminița și Georgiana, cea mai bună prietenă, după ce s-a antrenat o săptămână, în așteptarea procesului.

“Viața este scurtă, arta este de lungă durată...”, a scris Simona în descrierea fotografiilor postate din Grecia.

Simona Halep e suspendată provizoriu de federația de tenis după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO. Jucătoarea riscă o suspendare de până la 4 ani, care poate scădea dacă va reuși să-i convingă pe judecători că nu a ingerat-o voluntar.

Paul Ciucur, unul dintre cei doi avocați români ai tribunalului independent britanic Sport Resolutions, unde va fi audiată Simona Halep a dezvăluit că fostul lider mondial nu a folosit "substanțe mascante", în încercarea de a ascunde folosirea Roxadustatului.

În trecut, italianca Sara Errani a scăpat doar cu 10 luni de suspendare după ce a susținut că bunica ei bolnavă de cancer, I-ar fi pus un medicament interzis în mâncare, astfel că Simona speră să își poată continua cariera în mod normal, după procesul care va începe în scurt timp.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu