SONDAJ Firea și Nicușor Dan sunt umăr la umăr în București. Rareș Bogdan pe 3, la mică distanță

SONDAJ Firea și Nicușor Dan sunt umăr la umăr în București. Rareș Bogdan pe 3, la mică distanță

SONDAJ Firea și Nicușor Dan sunt umăr la umăr în București. Ei sunt urmați de Rareș Bogdan și, la mare distanță, de Vlad Voiculescu.
 
Gabriela Firea ar câștiga alegerile pentru Primăria Generală cu 29% din voturi, fiind urmată de Nicușor Dan cu 28% dintre opțiuni, anunță  G4Media.ro .

Pe locul 3 s-ar clasa europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, cu 22%, iar pe locul 4 ar fi fostul ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, Vlad Voiculescu, care ar obține 12%. În clasament, pe ultimul loc, apare și deputatul PMP Robert Turcescu, care este creditat cu 4% dintre opțiunile de vot.

Datele apar într-un sondaj realizat de Psiho Global Consult la comanda lui Nicușor Dan, în perioada 23 – 29 iulie 2019 prin metoda CATI (interviuri telefonice), cu o marjă de eroare de 3,4%.

Potrivit sondajului, dacă bucureștenii ar avea de ales dintre primii trei clasați, Nicușor Dan ar obține 41%, Gabriela Firea – 31%, iar Rareș Bogdan – 28%.

Întrebați cine ar trebui să fie candidatul unic al Alianței 2020 USR PLUS la Primăria Capitalei, participanții la sondaj l-au indicat ca primă opțiune, în proporție de 30%, pe Nicușor Dan. Pe locul doi, cu 11%, se află Vlad Voiculescu.

Nicușor Dan a anunțat încă de pe 30 mai că va candida ca independent la Primăria Bucureștiului și a cerut sprijinul PNL și al Alianței USR PLUS.

”Cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă”, a declarat atunci fondatorul USR la B1TV.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”