Șoșoacă, imbecilo, ăsta este mortul tău!

Șoșoacă, imbecilo, ăsta este mortul tău!

Părintele Visarion Alexa scrie în această dimineață că s-a stins din viață Mihai Făgădaru – un om apropiat de Biserică, după cum reiese și din profilul de pe rețelele de socializare: „S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”

În toată această perioadă de pandemie, Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului antivaccin, luând parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție. Ultima sa postare pe contul de facebook este din 30 octombrie, de la un protest împotriva certificatului Verde, din Piața Universității din București. În acest video, senatoarea Diana Șoșoacă îl întreabă pe Făgădaru despre părerea sa privind obligativitatea certificatului verde. Contul lui Făgădaru e plin de filmulețe și mesaje antivaccin/anti măsuri de protecție.

Ironia sorții, cu câteva zile în urmă Făgădaru s-a îmbolnăvit de Covid-19, fiind internat în stare gravă la spital. Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care arăta că Făgădaru se afla în stare foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare.

Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de facebook.

În explicațiile adresate celor îngrijorați de soarta lui Făgădaru, aceasta confirmă că Făgădaru era bolnav de Covid-19 și că starea lui se agravase foarte repede.

Potrivit informațiilor G4Media.ro , Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Trebuie reaminit că Mihai Făgădaru a fost subiectul presei de scandal, anul trecut, după ce a divorțat de actrița Ioana Picoș, cu care avea doi copii, gemeni, și pe care o acuza de adulter. Ioana Picoș este cuoscută din serialele difuzate de ProTv: „La Bloc”, „Iubire şi onoare”, „Narcisa: Iubiri nelegiuite”.

„Mihai Fagadaru, fratele nostru a trecut pe lumea cealalta in urma cu cateva ore! Este o pierdere uriasa pentru tot poporul si va las aici indemnul lui pentru toti! Dumnezeu a ales sa il primeasca in imparatia lui, iar noi nu ii vom uita niciodata sacrificiul depus ca acest popor sa nu piara. Lupta lui a fost dusa pentru libertatea unui popor intreg si il vom pomeni mereu in rugaciunile noastre”, se anunta pe pagina Actiune pentru Natiune.

Pe 29 octombrie, Fagadaru scria pe Facebook un mesaj care incepea cu „Prostia ucide”.

Senatoarea Doana Sosoaca nu a avut pana in acest moment nicio reactie publica in legatura cu decesul lui Fagadaru.

Sursa Foto: Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo