Soțul Danei Grecu(Chera) a descoperit, în sfârșit, o femeie! Ea a făcut tot ce știe, emisiune cu Bacalbașa!

Soțul Danei Grecu(Chera) a descoperit, în sfârșit, o femeie! Ea a făcut tot ce știe, emisiune cu Bacalbașa!

Soțul Danei Grecu(Chera) a descoperit, în sfârșit, o femeie! Ea a făcut tot ce știe, emisiune cu Bacalbașa! Da, bietul om s-a trezit din coșmar. Și pare foarte fericit. Ea, în weekend, a făcut emisiune cu Bacalbașa. Care i-a povestit cum se îmbăta el ca un porc, pe vapor, și își punea pistolul la tâmplă...

Dana Grecu a divortat, scrie presa tabloida, care interpreteaza in acest mod un anunt surprinzator facut, miercuri, de realizatoarea Antena 3. Grecu a spus cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” ca de acum inainte se numeste Dana Chera.

„Daca toata lumea te intreaba de ce nu mai fac emisiune in fiecare zi inseamna ca este o foarte mare raspundere pentru mine. Inseamna ce ce am facut, nu am facut rau. Inseamna ca ma gandesc (n.r. daca sa faca emisiuni in fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare raspundere si cu mare dragoste si stii foarte bine ca lucrurile pe care le fac, le fac cu toata energia mea. Pe mine ma cheama Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt inceput, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar ca am o mai mare experienta de viata. N-am spus public asta niciodata”, a spus Grecu.

„Am incredere si-n tine si am incredere si-n el, mai ales”, a adaugat Mihai Gadea.

Click  a publicat deja fotografii in care sotul lui Grecu apare impreuna cu o femeie.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...