Spectacolul-concert ''Acces direct... la muzică!'', premieră la Teatrul ''Constantin Tănase'', pe 29 mai

Spectacolul-concert ''Acces direct... la muzică!'', premieră la Teatrul ''Constantin Tănase'', pe 29 mai

Spectacolul-concert "Acces direct... la muzică!" în regia lui Cezar Ghioca, cu Adrian Enache şi Mirela Vaida, va fi prezentat în premieră pe 29 mai, de la ora 19,00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", informează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

"Acces direct... la muzică!" este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colţuri ale lumii, dar şi de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului "Tănase" aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar şi muzicii de pretutindeni, precizează sursa citată.

"Sunt bucuros că şi Teatrul 'Constantin Tănase' participă, prin această premieră, la revitalizarea vieţii culturale bucureştene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol şi suntem pregătiţi să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziţie care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida şi lui Adrian Enache, doi artişti care meritau un spectacol în care să-şi etaleze talentul şi popularitatea", spune Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă.

Vedetele spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, aşteaptă cu nerăbdare şi emoţie întâlnirea cu spectatorii.

"Vă aşteptăm să cântăm şi să călătorim pe diferite meridiane muzicale! (...) Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii româneşti şi internaţionale, care sperăm să bucure şi să emoţioneze publicul spectator. Vă aşteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale", spune Adrian Enache.

Mirela Vaida mărturiseşte că aşteaptă de 15 ani un astfel de spectacol.

"În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida! (...) Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul fiinţei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelenţă (...) iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă defineşte şi mă face cu adevărat fericită şi împlinită din punct de vedere profesional", afirmă artista.

Cele două vedete ale spectacolului sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", dirijată de Dan Dimitriu. Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.

"Titlul 'Acces direct... la muzică!' surprinde esenţa spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu şlagăre nemuritoare aduse pe scenă de cei doi charismatici protagonişti - Adrian Enache şi Mirela Vaida. Este o excursie muzicală îmbrăcată inspirat în costume, decor, lumini şi cu o coregrafie spectaculoasă, facilitată de orchestra de excepţie a Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului şi orchestratorului Dan Dimitriu. Soliştii glisează cu graţie pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor şi cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreţi autohtoni, culminând cu soul şi funk", spune regizorul spectacolului, Cezar Ghioca.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât şi la casa de bilete a Sălii Savoy. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /