Stânca uriașă în formă de pește filmată în inima deșertului. A înregistrat vizualizări record VIDEO

Stânca uriașă în formă de pește filmată în inima deșertului. A înregistrat vizualizări record VIDEO

Cel care a surprins imaginile este fotograful Khaled Al Enazi, care a observat o stâncă uriașă în formă de pește care iese din nisipuri.

Al Enazi a realizat imaginile cu formațiunea neobișnuite cu ajutorul unei drone în timp ce înregistra comorile arheologice din comitatul Al-Ula din Arabia Saudită, o zonă cunoscută pentru structurile antice care rivalizează cu orașul Petra din Iordania.

"În timp ce documentam zona, în fața mea a apărut o priveliște a unui munte, forma sa sugerând un pește în inima deșertului", a declarat el pentru CNN.

Al Enazi spune că, probabil, nu este prima persoană care a întâlnit formațiunea stâncoasă, dar crede că perspectiva sa aeriană a însemnat că a fost primul care a observat forma sa curioasă.

Imaginea spectaculoasă a fost realizată cu ajutorul dronei FOTO Captură video

"Ochiul unui fotograf vede ceea ce oamenii nu văd", a spus el. Fotograful a numit în mod corespunzător stânca Desert Fish.

În imaginile filmate cu drona înregistrate de Al Enazi în luna iunie a acestui an, f ormațiunea stâncoasă seamănă cu o creatură acvatică care înoată prin nisipul auriu, structurile sale asemănătoare aripioarelor dorsale sugerând, de asemenea, că ar putea fi un rechin care iese din adâncuri pentru a-și urmări prada.

Videoclipul cu "peștele" din deșert a adunat peste 29.000 de vizualizări pe Twitter.

Fotograful lucrează în prezent la crearea propriului său canal YouTube dedicat documentării regiunii Al-Ula și a peisajului său fascinant.

Cu o suprafață de aproape 22.500 de kilometri pătrați, Al-Ula găzduiește unul dintre cele mai spectaculoase peisaje deșertice din lume.

O stâncă, cunoscută local sub numele de Jabal Al-Fil, este faimoasă pentru asemănarea sa cu un elefant.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…