SUA: Donald Trump îşi va relua vizitele săptămâna viitoare

SUA: Donald Trump îşi va relua vizitele săptămâna viitoare

Donald Trump a anunţat miercuri că săptămâna viitoare îşi va relua vizitele în Statele Unite şi că este nerăbdător să ţină mitinguri electorale "nebune" imediat ce va fi posibil, notează AFP.

Preşedintele le-a spus jurnaliştilor că se "bucură" să meargă "în Arizona" săptămâna viitoare, prima sa vizită prin Statele Unite de când pandemia de coronavirus a oprit activitatea ţării.

Deplasarea sa în acest stat din Vestul SUA este consacrată relansării ţării a cărei economie a fost pusă la pământ de coronavirus. Nu va exista un miting de campanie, "deoarece este încă prea devreme" pentru evenimente în stadioane pline, a explicat miliardarul republican de la Casa Albă.

În luptă pentru al doilea mandat contra democratului Joe Biden, Donald Trump şi-a exprimat speranţa că va ţine din nou adunări "într-un viitor nu prea îndepărtat".

"Sper că vom putea face frumoase mitinguri ca în trecut de 25.000 de persoane unde să înnebunim cu toţii pentru că ne iubim ţara", a pledat el.

Donald Trump a spus că nu-şi poate imagina un miting unde trei sferturi din scaune să fie goale.

"Nu ar fi frumos să vezi aşa ceva", a subliniat preşedintele american.

El a precizat că va merge "foarte curând" în Ohio, un stat-cheie în perspectiva alegerilor prezidenţiale din noiembrie.

În cursul unei reuniuni cu responsabili ai industriei americane, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a jucat cartea optimismului, insistând asupra faptului că prima putere economică a lumii îşi va reveni rapid din această criză.

El a prezis că pericolul coronaviruslui se va reduce de la sine şi că SUA sunt echipate pentru a stinge "tăciunii" rămaşi.

"Doresc să revin la o economie în plină desfăşurare, cu sau fără vaccin, dar bineînţeles vom aştepta ca să plece. Va pleca", a dat asigurări Donald Trump pe tema coronaviruslui.

"Va pleca, se va duce, va fi eradicat", a susţinut el, fără să precizeze cum.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?