SUA: Patru oameni, inclusiv un copil, împuşcaţi mortal în California; alţi doi, într-un incident separat în Washington

SUA: Patru oameni, inclusiv un copil, împuşcaţi mortal în California; alţi doi, într-un incident separat în Washington

Patru oameni, între care şi un copil, au fost omorâţi miercuri seara de un individ care a deschis focul într-o clădire de birouri din oraşul Orange, la sud de Los Angeles, a anunţat poliţia, transmit AFP şi dpa.

Autorul atacului, ale cărui motive încă nu au fost clarificate, a fost la rândul lui rănit de gloanţe în timpul intervenţiei forţelor de ordine şi transportat la spital.

O a cincea victimă a atacului, care a fost rănită, a fost de asemenea internată.

Poliţia nu a comunicat niciun detaliu cu privire la victimele acestei tragedii.

Împuşcăturile au fost semnalate în jurul orei locale 17:30 la nivelul superior al unei mici clădiri de birouri cu două etaje. Potrivit Los Angeles Times, poliţiştii veniţi la faţa locului au fost întâmpinaţi cu focuri de armă şi au ripostat.


Foto: (c) ETIENNE LAURENT / EPA



Poliţia din Washington a anunţat la rândul ei că două persoane au fost împuşcate mortal miercuri în jurul orei locale 14:30 în cartierul rezidenţial Congress Heights din capitala SUA.

Comandantul poliţiei Robert Contee a afirmat într-o conferinţă de presă miercuri seara că două persoane au murit în aceste tiruri, care au avut în total cinci victime, acestea fiind transportate la spitale din zonă. Două victime, o femeie şi un bărbat, au decedat la spital.

Potrivit lui Contee, tirurile par să fi avut loc pe fondul unei dispute între două grupuri, a consemnat NBC Washington.

Incidentele survin după alte două atacuri care au îndoliat Statele Unite şi au relansat dezbaterea privind proliferarea armelor de foc în această ţară. La 22 martie, un bărbat a împuşcat mortal 10 oameni într-un magazin din Boulder, statul Colorado, la mai puţin de o săptămână după ce un alt individ a ucis tot cu armă de foc opt persoane în mai multe saloane de masaj din Atlanta, în statul Georgia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro