SURPRIZA dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală?

SURPRIZA dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală?

Surpriza dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală? Fostul premier Dacian Cioloș a fost surprins, zilele trecute, de o echipă de paparazzi, în compania unei tinere domnișoare, ținându-se de mână sau chiar îmbrățișându-se.

În imaginile surprinse de fotografi, Dacian Cioloș poate fi văzut conducând-o la aeroport pe tânără, ținând-o de mână, mergând fiecare cu mâna pe spatele celuilalt sau strângând-o cu afecțiune în brațe, înainte de se îmbarca în avion. Contactat de o revistă mondenă, Cioloș a spus că este o „prietenă din Zalău”.

 Tânăra numește Andrada Morar și este membră a staffului celebrei și puternicei companii americane de consultanță politică Ketchum. 

Are 30 de ani și este din Zalău, orașul natal al fostului premier. Lucrează de peste șapte ani în cadrul companiei Ketchum, ocupând diverse funcții, iar din ianuarie 2016 este vicepreședinte și director pentru strategie digitală. Dacian Cioloș nu s-a ferit să se afișeze, în trecut, în compania acestei tinere. Chiar când era prim-ministru, în cadrul unei vizite la New York, s-a întâlnit, pe 21 septembrie 2016, cu Andrada Morar, chiar la solicitarea lui, după cum afirma chiar „prietena din Zalău”.

Kentchum este cea mai veche agenție de relații publice din America, înființată în 1919. Are 23 de agenții deschise în toată lumea și 46 de firme afiliate (printre care una și în România). Ketchum Worldwide aparține grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

2 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu