SURPRIZA dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală?

SURPRIZA dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală?

Surpriza dimineții! Uite cine este prietena din Zalău a lui nea Cioloș! Se pregătește de campania electorală? Fostul premier Dacian Cioloș a fost surprins, zilele trecute, de o echipă de paparazzi, în compania unei tinere domnișoare, ținându-se de mână sau chiar îmbrățișându-se.

În imaginile surprinse de fotografi, Dacian Cioloș poate fi văzut conducând-o la aeroport pe tânără, ținând-o de mână, mergând fiecare cu mâna pe spatele celuilalt sau strângând-o cu afecțiune în brațe, înainte de se îmbarca în avion. Contactat de o revistă mondenă, Cioloș a spus că este o „prietenă din Zalău”.

 Tânăra numește Andrada Morar și este membră a staffului celebrei și puternicei companii americane de consultanță politică Ketchum. 

Are 30 de ani și este din Zalău, orașul natal al fostului premier. Lucrează de peste șapte ani în cadrul companiei Ketchum, ocupând diverse funcții, iar din ianuarie 2016 este vicepreședinte și director pentru strategie digitală. Dacian Cioloș nu s-a ferit să se afișeze, în trecut, în compania acestei tinere. Chiar când era prim-ministru, în cadrul unei vizite la New York, s-a întâlnit, pe 21 septembrie 2016, cu Andrada Morar, chiar la solicitarea lui, după cum afirma chiar „prietena din Zalău”.

Kentchum este cea mai veche agenție de relații publice din America, înființată în 1919. Are 23 de agenții deschise în toată lumea și 46 de firme afiliate (printre care una și în România). Ketchum Worldwide aparține grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …