SURSE Agitație în PSD! Puciștii caută masa critică pentru CEx! Dragnea, disperat, se întâlnește cu primarii de sectoare din București pentru a-i convinge să nu-l trădeze

SURSE Agitație în PSD! Puciștii caută masa critică pentru CEx! Dragnea, disperat, se întâlnește cu primarii de sectoare din București pentru a-i convinge să nu-l trădeze

Agitație în PSD! Puciștii caută masa critică pentru CEx! Dragnea, disperat, se întâlnește cu primarii de sectoare din București pentru a-i convinge să nu-l trădeze. Liviu Dragnea, președintele PSD, are o întâlnire joi cu primarii de sectoare din București, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid. Dragnea vrea să ia pulsul organizației de București și să îi determine pe primarii de sectoare să nu treacă de partea puciștilor conduși de Paul Stănescu și Gabriela Firea.

Din cei șase primari de sectoare, trei ar fi trecut deja în tabăra anti-Dragnea, unul ar fi indecis și alți doi i-ar fi loiali președintelui partidului, potrivit surselor citate.

Informațiile vin pe fondul agitației din partid după ce Paul Stănescu, puternicul baron de Olt, a decis să dea atacul la fostul său aliat, Liviu Dragnea. Stănescu, sprijinit de Niculae Bădălău (Giurgiu), Mihai Tudose (Brăila) și Marian Neacșu (Ialomița, secretar general al partidului), încearcă să strângă masa critică necesară în CEX pentru a-l determina pe Liviu Dragnea să facă un pas înapoi.

”Deocamdată nu se înțeleg cine să fie lider.  Bădălău vrea să fie președinte, Tudose vrea să fie președinte, Paul Stănescu nu vrea să ia tranziția. Scrisoarea există, dar nu este încă semnată de toți cei din grupul de nemulțumiți. Buzatu nu a semnat, Mocioalcă nu a semnat”, au declarat pentru  G4Media.ro surse din grupul de nemulțumiți.

România TV, televiziunea fondată de Sebastian Ghiță, a anunțat joi că aproape 30 de lideri județeni PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Mai mult, RTV a avut pe burtieră în jurul prânzului următoarele titluri pe burtieră: Mazilierea liderului PSD, Lista trădătorilor din PSD, Șefii PSD care întorc armele împotriva lui Dragnea.

Pe de altă parte, surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că în acest moment circa 15 lideri de filiale s-ar fi raliat puciștilor.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria