SURSE Dragnea ar putea demisiona din fruntea PSD după Congres! Ștampila partidului va rămâne la Dăncilă/Maior și-a îndeplinit misiunea?

SURSE Dragnea ar putea demisiona din fruntea PSD după Congres! Ștampila partidului va rămâne la Dăncilă/Maior și-a îndeplinit misiunea?

Surse bine informate din anturajul lui Dragnea spun că acesta va demisiona după Congresul de sâmbătă! Iar ștampila partidului va rămâne la Dăncilă. Se pare că Maior nu se va întoarce în SUA cu mâinile goale, va duce în valiza diplomatică și demisia lui Dragnea din fruntea PSD, spun aceleași surse. Cică au fost și sunt încă negocieri crâncene, cu înscrisuri la notar și jurăminte pe la lăcașuri sfinte. Dragnea nu se predă așa de ușor cum credeau toți.

De aceea ar fi intrat și Gabi Oprea în joc. Chiar dacă s-a renunțat la a fi scoase pe piață imagini cu Dragnea făcând pe măcelarul în fața unor generali pentru că i-ar fi compromis pe aceștia chiar dacă ar fi fost blurați, lui Dragnea i-au fost aruncate pe masă alte zeci de documente și înregistrări. Cu toate acestea, de o săptămână, țărănoiul nu cedează încă. A cerut un răgaz de trei zile, să scape de Congres.

Dragnea a luat decizia de a organiza Congresul a doua zi după prima discuție cu Maior și Dâncu, după ce i s-au arătat primele „portocale”.

NOTĂ: Vă reamintim că am fost primii care au anunțat că Dragnea o va lăsa pe V.Dăncilă la conducerea PSD, fapt negat de amândouă personajele până acum două zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”