Suspect. Unde sunt agitatorii din Piață? Unde a dispărut Diaspora? Cine ne manipulează?

Suspect. Unde sunt agitatorii din Piață? Unde a dispărut Diaspora? Cine ne manipulează?

Suspect. Unde sunt agitatorii din Piață? Unde a dispărut Diaspora? Cine ne manipulează?

1. Unde sunt cei care, spune Jandarmeria, au determinat, prin violența lor, acțiunea brutală/dementă a noilor trupe de securitate ale PSD? Avem doar doi reținuți!

2. Unde a dispărut Diaspora. În săptămânile și zilele premergătoare mitingului din 10 august gemea Facebook-ul de grupuri de inițiativă, de sute, mii de postări. E liniște totală...

3. Cine ne manipulează? Își mai aduce aminte cineva cum s-a născut mitingul cu un milion de români din diaspora care vin la București să-l alunge pe Dragnea și șleahta lui de hoți? A făcut unul Cioacă, Emanuel Cioacă, o cerere sforăitoare la Primăria Capitalei! Emanuel Cioacă, adică un fost membru al PSD Diaspora și apoi fan al lui Bogdan Diaconu, asociatul politic al lui Sebastian Ghiță.

Când procurorul îi va întreba pe șefii Jandarmeriei de ce au adus în București mii de jandarmi, ăia îi vor arăta documentele oficiale care arată că erau așteptați în București sute de mii de oameni.

Își mai aduce aminte cineva cum s-a creat alibiul pentru justificarea acțiunilor demente ale jandarmilor? A fost creat, la Antena 3, personajul numit „Adevăratul organizator al protestului Diasporei”, Ovidiu Grosu. Un biet om cu mari probleme la cap. Dar care a fost tras de limbă să spună tot felul de imbecilități sinistre. repetăm, la Antena 3.

Bineînțeles, întreg aparatul de propagandă al PSD, dar și șeful PSD în persoană, s-au raportat doar la ceea ce a spus imbecilul ăla. Pe care, atenție, DIICOT l-a pus sub supraveghere legală în loc să-l interneze la ospiciu!

Oameni buni, cine a făcut de fapt să se întâmple mitingul din 10 august, înecat în gaze și fum? Cu aproape 500 de răniți din care, uitați, foarte puțini, sub 50, au depus până la această oră plângeri?

*** O dovadă a manipulării. Da, cea pe care o vedeți în imaginile de mai jos este jandarmerița imediat după ce fusese agresată... Despre care ni s-a de către Propaganda PSD și Jandarmerie că este pe moarte, că va rămâne paralizată pe viață...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 ULTIMA ORĂ Alte două Consilii Județene conduse de PNL construiesc singure un drum expres. Maramureș și Sălaj a…

4 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

5 Rareș Bogdan despre scandalul numirilor politice: „Vom lua o decizie extrem de dură. Propunerea mea a fost rad…