Tăriceanu a preferat Marele premiu la Formula 1 de la Abu Dhabi în ziua sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului...

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a onorat invitația la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului pentru că se află în Emiratele Arabe Unite, unde a asistat la Marele premiu la Formula 1 de la Abu Dhabi.

Tăriceanu s-a fotografiat, la Abu Dhabi, cu fostul rege al Spaniei Juan Carlos și cu Zinedine Zidane și a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi am avut prilejul de a mă întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos“ și „alături de Zinedine Zidane, unul dintre cei mai buni fotbaliști, la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi“, sunt mesajele care însoțesc fotografiile.

Zeci de mii de credincioși au ajuns duminică la Catedrala Mântuirii Neamului, unde la ora 9 a început slujba de sfinţire oficiată de Patriarhul Daniel și Patriarhul Ecumenic, Bartolomeu, însoţit de o delegaţie a Patriarhiei Ecumenice, precum şi delegaţia Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusă de Mitropolitul de Patra, Hrisostom. În timpul Sfintei Liturghii, au avut acces în interiorul Catedralei cei 2.000 de invitaţi oficiali. Dintre liderii politici de la București, doar premierul Viorica Dăncilă a participat la eveniment. 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

5 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …