Tăriceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii românești

Tăriceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii românești

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat vineri că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din partid, întrucât și-a dat seama că acesta nu are "niciun fel de principii în viață" și este "manelistul politicii românești".

"Am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfășurat în ALDE și în care, într-un fel, s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, privind puțin la ce se întâmplă, ajunge să îmi pară bine (...) pentru că înțeleg acum și mai bine profilul persoanei și caracterul ei. Ce înseamnă să nu ai niciun fel de principii în viață. A început să facă politică în Partidul Conservator, deci, presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea, o dăm la o parte, o aruncăm la gunoi, trecem la liberali. Scăpăm și de chestia cu liberalii și acum ne facem ultranaționaliști, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naționalist. De ce? Pentru că simte că pe piața politică e nevoie de așa ceva", a spus Tăriceanu, în discursul său rostit la Conferința Națională a tineretului ALDE.

În opinia liderului liberal-democraților, Constantin este precum un cântăreț care renunță la "muzica cultă", în favoarea manelelor.

"Asta este exact ca un cântăreț care se uită, se duce la o nuntă și vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele. Și atunci cântărețul lasă muzica cultă și zice că 'manele se cer, manele cânt!'. Așa și domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii românești. Dacă vreți să faceți politică serioasă și pe termen lung, vă spun eu: nici nu ascultați manele, nici nu cântați manele! Învățați după note și după note liberale!", le-a transmis Tăriceanu membrilor TLDE.

Lucrările Conferinței Naționale a Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) se desfășoară vineri la Palatul Parlamentului, aproximativ 600 de delegați din cele 47 de filiale urmând să își aleagă conducerea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!