Tăriceanu, despre vizita la Muzeul Mineritului: Am intrat cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva

Tăriceanu, despre vizita la Muzeul Mineritului: Am intrat cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a infirmat joi informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora nu ar fi stat la coadă pentru a vizita Muzeul Mineritului din Roșia Montană, precizând că a nu a intrat în muzeu înaintea altcuiva, ci odată cu grupul din care făcea parte.

 "Am constatat că în spațiul public a fost propagat un filmuleț în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informații corecte și în speranța ca nicio publicație nu va folosi filmulețul pentru a răspândi informații false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori și de reprezentanții muzeului. Astfel că am așteptat și noi, împreună cu ceilalți turiști, pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Așadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva", a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook .

El a menționat că miercuri a vizitat și peștera Scărișoara, unde a așteptat aproape o oră.

"Tot astăzi am așteptat aproape o oră, alături de alte sute de turiști, pentru a vizita peștera Scărișoara. Așa este în multe locuri în țară în aceste zile, ceea ce arată și că foarte mulți români au ales să își petreacă această mini-vacanța în România, ceea ce nu poate fi decât un lucru îmbucurător", a opinat Tăriceanu.

Președintele Senatului precizează că în aceasta perioadă vizitează mai multe județe pentru "a vorbi cu oamenii și a vedea la fața locului lucrurile bune care se întâmplă în fiecare localitate".

"Zi de zi, România progresează, fie că progresele se fac simțite în industrie, în agricultură sau în turism. Astăzi am fost în județul Alba, unde, printre altele, am vizitat și Muzeul Mineritului de la Roșia Montană. Am fost impresionat de modul în care comunitatea a organizat acest muzeu și vreau să îi felicit pe cei care zi de zi se implică pentru a oferi turiștilor o experiență plăcută", a adăugat Tăriceanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...