Tăriceanu şi Dragnea au ajuns la Palatul Victoria unde se întâlnesc cu premierul Dăncilă

Tăriceanu şi Dragnea au ajuns la Palatul Victoria unde se întâlnesc cu premierul Dăncilă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, au ajuns miercuri la Palatul Victoria, unde se vor întâlni cu premierul Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul a anunţat că se întâlneşte miercuri, la ora 13,30, la Guvern, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. "Am o întâlnire la 13,30 cu dl Tăriceanu", a declarat Dăncilă, după ce a participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor.

Întrebată dacă la întâlnire va veni şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Dăncilă nu a precizat.

La insistenţele presei potrivit cărora liderul social-democraţilor şi-ar fi anunţat intenţia de a participa la această întâlnire, Dăncilă a răspuns: "E foarte bine, sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal ca să avem o discuţie între Guvern susţinut de actuala coaliţie şi liderii coaliţiei".

Totodată, întrebată dacă la întâlnire se va discuta şi despre pilonul II de pensii, premierul a spus că nu. "Nu discutăm despre pilonul II în niciun caz", a afirmat Dăncilă.

Chestionată de presă cu privire la subiectul întâlnirii de la ora 13,30, Dăncilă a declarat: "O să vă spună dl Tăriceanu şi cu dl Dragnea". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren