Tenis - WTA: Turneul Campioanelor, mutat de la Shenzhen (China) la Guadalajara (Mexic)

Tenis - WTA: Turneul Campioanelor, mutat de la Shenzhen (China) la Guadalajara (Mexic)

Turneul Campioanelor, care reuneşte cele mai bune 8 jucătoare ale lumii, va avea loc în acest final de an la Guadalajara (Mexic) în loc de Shenzhen (China) şi va începe pe 8 noiembrie, a anunţat într-un comunicat WTA Tour, conform Reuters.

Anul trecut turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

În iulie, circuitele profesioniste de tenis feminin (WTA) şi masculin (ATP) au anunţat anularea unor turnee în China şi Japonia, prevăzute către sfârşitul anului, din cauza preocupărilor legate de Covid-19 şi de restricţiile de călătorie în cele două ţări. În comunicate separate transmise atunci, WTA şi ATP au precizat că Openul Chinei de la Beijing şi Openul Japoniei de la Tokyo au fost ambele anulate. WTA informa la acea vreme că toate evenimentele din China şi Japonia au fost anulate, cu excepţia Turneului Campioanelor, la care participă cele mai bune jucătoare ale sezonului, şi care era la acea oră în discuţie.

''Suntem încântaţi să anunţăm că Turneul Campioanelor va avea loc în acest an în frumosul şi vibrantul oraş Guadalajara. Mulţumim companiei Gemdale Corporation din Shenzhen pentru colaborare şi abia aşteptăm să revenim în oraşul chinez din 2022'', a spus Steve Simon, directorul general al WTA.

Shenzhen ar urma să găzduiască WTA Finals până în anul 2030.

În 2019, Turneul Campioanelor a fost câştigat de australianca Ashleigh Barty, în prezent liderul WTA, după o finală cu Elina Svitolina (Ucraina). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?