Tenis: Andreea Roşca a câştigat titlurile la simplu şi dublu, în turneul de la Heraklion (ITF)

Tenis: Andreea Roşca a câştigat titlurile la simplu şi dublu, în turneul de la Heraklion (ITF)

Jucătoarea română de tenis Andreea Amalia Roşca a câştigat ambele titluri, la simplu şi dublu, în turneul ITF de la Haeraklion (Creta), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari şi încheiat sâmbătă.

Roşca (21 ani, 515 WTA), cap de serie numărul şapte, a învins-o în finala de simplu pe cehoaica Darja Vidmanova, cu 6-1, 6-2. În primul tur, românca a dispus de Ani Amiraghian (Armenia), cu 6-2, 6-3, în optimi a trecut de franţuzoaica Lucie Nguyen Tan, cu 6-4, 6-2, în sferturi a câştigat în faţa compatrioatei Ioana Loredana Roşca (a doua favorită), scor 6-2, 6-4, iar în semifinale s-a impus cu 6-1, 4-6, 6-3 în faţa japonezei Ayumi Koshiishi.

La dublu, Andreea Roşca şi Ioana Loredana Roşca le-au învins în finală pe Elina Neplii (Rusia)/Dimitra Pavlou (Grecia) cu 6-3, 6-3. În primul tur, româncele au trecut de perechea româno-britanică Karola Patricia Bejenaru/Anna Popescu, scor 6-2, 6-1, în sferturi au câştigat cu 6-4, 6-2 în faţa cuplului Silvia Ambrosio (Germania)/CeliaCervino Ruiz (Spania), cu 6-4, 6-2, pentru ca în semifinale să se impună cu 6-2, 6-2 în faţa perechii Ani Amiraghian (Armenia)/Sofia Şapatava (Georgia).

Andreea Roşca a reuşit a doua dublă consecutivă la Heraklion, după cea din weekend-ul trecut.

Ea şi-a trecut în palmares al treilea său titlu ITF la simplu în 2020, după ce primul l-a obţinut în Antalya. Ea are şi patru titluri la dublu în acest an, toate la Heraklion, trei alături de Ioana Loredana Roşca şi unul alături de Oana Gavrilă.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…