Tenis: Buzărnescu şi Rosolska au pierdut primul lor meci la turneul WTA Elite Trophy de la Zhuhai

Tenis: Buzărnescu şi Rosolska au pierdut primul lor meci la turneul WTA Elite Trophy de la Zhuhai

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu şi poloneza Alicja Rosolska a fost învinsă cu 6-3, 6-2 de cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Lidia Morozova (Belarus), miercuri, în primul meci din Grupa Crin a turneului WTA Elite Trophy de la Zhuhai (China), dotat cu premii totale de 2.349.363 dolari.

Principalele favorite s-au înclinat după o oră şi 18 minute în faţa perechii cap de serie numărul patru.

Buzărnescu şi Rosolska nu au jucat niciun meci împreună în acest an, românca înlocuind-o la Zhuhai pe partenera obişnuită a polonezei, americanca Abigail Spears.

În meciul de miercuri, învingătoarele au servit mult mai bine, iar diferenţa a fost făcută şi de mingile de break: Aoyama şi Morozova au transformat patru din zece, iar Buzărnescu şi Rosolska le-au ratat pe toate cele patru create.

Buzărnescu şi Rosolska vor primi 16.500 dolari, dar ambele perechi din grupă vor juca împotriva chinezoaicelor Qianhui Tang/Fang Ying Xun (N.6).
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...