Tenis: Federer, eliminat în optimi la Geneva (ATP)

Tenis: Federer, eliminat în optimi la Geneva (ATP)

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul opt mondial, principal favorit, a fost eliminat marţi, în optimile de finală ale turneului ATP pe zgură de la Geneva (Elveţia), dotat cu premii totale de 419.470 euro, înclinându-se în trei seturi, 4-6, 6-4, 4-6, în faţa jucătorului spaniol Pablo Andujar (75 ATP).

Andujar şi-a adjudecat victoria în mai puţin de două ore, el reuşind 6 aşi faţă de 3 ai elveţianului şi făcând o singură dublă greşeală (niciuna pentru Federer).

Andujar va juca în runda următoare cu învingătorul din partida Marton Fucsovics (Ungaria, 44 ATP) - Dominic Stephan Stricker (Elveţia, 419 ATP).

Federer nu a mai jucat de două luni după eliminarea în sferturi de la Doha. Pentru elveţian, Geneva a fost al doilea turneu din 2021 după cel din Qatar, unde a reapărut după mai mult de un an de inactivitate din cauza unei accidentări. Înainte de aceasta, ultima lui prezenţă în ATP s-a consemnat la Australian Open 2020, unde a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovic. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro