Tenis: Irina Bara, eliminată în ultima rundă a calificărilor la Madrid (WTA)

Tenis: Irina Bara, eliminată în ultima rundă a calificărilor la Madrid (WTA)

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a fost eliminată de ucraineanca Marta Kostiuk, 7-5, 3-6, 6-2, sâmbătă, în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.021.128 de dolari.

Irina Bara (24 ani, 178 WTA) a primit un wildcard pentru calificări. Marta Kostiuk, în vârstă de numai 16 ani, este locul 320 WTA. Românca a obţinut un cec de 6.265 euro şi 20 de puncte WTA pentru prezenţa în ultimul tur al calificărilor.

România a rămas cu patru jucătoare pe tabloul principal la Madrid.

Simona Halep, numărul trei mondial, va întâlni o adversară din calificări în prima rundă a turneului din capitala Spaniei. Halep a cucerit titlul la Madrid în 2016 şi 2017.

În primul tur, Mihaela Buzărnescu (30 ani, 20 WTA) o va înfrunta pe australianca Ajla Tomljanovic (43 WTA), Irina Begu (96 WTA) va primi replica jucătoarei kazahe Iulia Putinţeva (41 WTA), iar Sorana Cîrstea (93 WTA) va juca în premieră cu americanca Madison Keys (14 WTA), cap de serie numărul 13. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante