Tenis: Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze, în finala de dublu la Montevideo (WTA 125)

Tenis: Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze, în finala de dublu la Montevideo (WTA 125)

Perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA 125 de la Montevideo, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a trecut cu 6-2, 7-5 de cuplul Maria Carle (Argentina)/Laura Pigossi (Brazilia).

Bara şi Gorgodze au avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a trece de favoritele numărul patru.

De remarcat că în setul al doilea, Bara şi partenera sa, principalele favorite, au revenit de la 0-3, câştigând cinci ghemuri consecutive, apoi au fost egalate, 5-5, făcând diferenţa în finalul de set.

Bara şi Gorgodze au 13 victorii în ultimele lor 14 meciuri de dublu, concretizate în trei titluri consecutive (Karlsruhe WTA 125, Transylvania Open WTA 250 şi Buenos Aires WTA 125).

Perechea româno-georgiană şi-au asigurat un cec de 2.500 de dolari şi 95 de puncte WTA la dublu, iar în finală vor întâlni cuplul Carolina Alves (Brazilia)/Marin Bassols Ribera (Spania).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului