Tenis: Naomi Osaka - Sunt dezamăgită, aş fi vrut foarte mult să joc azi

Tenis: Naomi Osaka - Sunt dezamăgită, aş fi vrut foarte mult să joc azi

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, numărul unu mondial, a renunţat să mai joace vineri cu olandeza Kiki Bertens, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Roma (WTA), din cauza unei probleme la degetul mare al mâinii drepte, care a apărut subit în această dimineaţă, relatează Reuters.

Osaka a simţit dureri la degetul mare, care s-a umflat, motiv pentru care a renunţat la meciului cu Kiki Bertens, după ce anterior le-a eliminat pe slovaca Dominika Cibulkova şi pe românca Mihaela Buzărnescu.

''M-am trezit dimineaţă şi nu reuşeam să-mi mişc degetul mare. Am încercat să mă antrenez şi să ţin racheta, dar nu am reuşit. Am resimţit dureri şi când am încercat să-mi mişc mâna în diferite direcţii. Sunt dezamăgită, pentru că aş fi vrut foarte mult să joc azi. Pentru mine era un soi de test să joc contra lui Kiki, pentru că ea joacă foarte bine şi aş fi vrut să văd cât de bine m-aş fi descurcat azi'', a declarat Osaka.

Japoneza a adăugat că nu înţelege cauza durerii, după ce joi nu a avut nicio problemă: ''Nu am simţit nimic ieri. Asta mă face să fiu derutată, pentru că efectiv când m-am trezit nu am putut să-mi mişc degetul. M-am gândit că poate am dormit pe el şi va trece, dar nu a trecut''.

În vârstă de 21 ani, Naomi Osaka este câştigătoarea ultimelor două turnee de Grand Slam: US Open 2018 şi Australian Open 2019.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”