Tenis: Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia

Tenis: Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia

Jucătoarea română Simona Halep, numărul 4 mondial, a găsit o modalitate inedită pentru a veni în ajutorul victimelor incendiilor de vegetaţie din Australia, anunţând că va dona bani de fiecare dată când îl va supăra pe antrenorul său, australianul Darren Cahill, informează Reuters.

Alţi jucători din întreaga lume au dat curs unul apel făcut de tenismanul australian Nick Kyrgios de a dona câte 200 de dolari australieni de fiecare dată când vor reuşi un as în cursul meciurilor. Însă Halep a precizat că acesta nu este punctul ei forte.

"Ei bine, băieţi, ştiţi că iubesc Australia, dar în acelaşi timp ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi. Aşa că vreau să ajut, iar provocarea mea este aceasta: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill, în timpul meciurilor din Australia, voi dona câte 200 de dolari. În acest fel, voi strânge mulţi bani", a scris Simona într-o postare pe Twitter .



Franţuzoaica Alize Cornet, care nu are nici ea un serviciu prea puternic, a precizat că iniţiativa Simone Halep a inspirat-o. "Aceste incendii de vegetaţie din Australia îşi sfâşie inima. Şi, aşa cum spunea Simona, nu voi strânge mulţi bani pe baza serviciului meu. Aşa că voi dona 50 de dolari pentru fiecare drop shot câştigător reuşit în Australia. Mult mai eficient", a postat Cornet pe Twitter.

Australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, a anunţat la rândul ei că va dona la rândul ei victimelor incendiilor din ţara sa întreaga sumă pe care o va încasa în urma participării la turneul de la Brisbane, programat săptămâna viitoare.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale