Tenis: Turneul WTA de la Montreal - Meciul de debut al Simonei Halep, perturbat de ploaie

Tenis: Turneul WTA de la Montreal - Meciul de debut al Simonei Halep, perturbat de ploaie

Meciul de debut al jucătoarei române de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, la actuala ediţie a turneului WTA de la Montreal (Canada), împotriva rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, a fost întrerupt miercuri din cauza ploii.

Pavliucenkova conducea cu 4-3 în primul set în momentul în care ploaia a pus capăt jocului, care va fi reluat joi, zi în care a fost reprogramată şi întâlnirea dintre Sorana Cîrstea şi americanca Venus Williams, cap de serie numărul 13.

De menţionat că, în cazul în care vor trece de adversarele lor, Simona Halep şi Sorana Cîrstea se vor înfrunta în optimile de finală, tot în cursul zilei de joi, conform programului afişat de organizatori pe site-ul oficial.

Tot miercuri urma să se dispute şi partida de dublu dintre perechea română Mihaela Buzărnescu/Monica Niculescu şi cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Lidzia Marozava (Belarus), însă aceasta nu a mai avut loc, după ce Mihela Buzărnescu s-a accidentat la piciorul drept în cursul meciului de simplu cu ucraineanca Elina Svitolina (nr.5), fiind nevoită să se retragă din competiţie.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski