Tenis: Vania King, în semifinale la BRD Bucharest Open (WTA)

Tenis: Vania King, în semifinale la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucătoarea americană de tenis Vania King s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la Arenele BNR, după ce a învins-o pe franțuzoaica Pauline Parmentier cu 6-3, 6-1.

King (27 de ani, 144 WTA) s-a impus după o oră și 35 de minute în fața unei adversare de 30 de ani, aflată pe locul 74 WTA. King a obținut un cec de 11.300 dolari și 110 puncte WTA, iar Parmentier va primi 5.900 dolari și 60 puncte WTA.

În semifinale, americanca va întâlni învingătoarea dintre românca Simona Halep, principala favorită, și muntenegreanca Danka Kovinic (N. 6)

În primul sfert de finală, germana Laura Siegemund, a patra favorită, a trecut de slovena Polona Hercog cu 6-2, 6-1. În penultimul act, Siegemund o va înfrunta pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani, a doua favorită, și letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul șapte.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”