Timiş: Organizatorul unei slujbe religioase, amendat contravenţional de poliţişti

Timiş: Organizatorul unei slujbe religioase, amendat contravenţional de poliţişti

Organizatorul unei slujbe religioase oficiate, duminică, în biserica penticostală din localitatea timişeană Bethausen şi la care au participat în jur de 40 de persoane a fost amendat de poliţişti cu 300 de lei, întrucât a încălcat prevederile Ordonanţei Militare instituite pe fondul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

"Poliţiştii de pe raza Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la biserica din localitatea Bethausen se desfăşoară o slujbă religioasă la care participă aproximativ 40 de persoane. Din verificările efectuate s-a constatat că organizatorul slujbei este un bărbat în vârstă de 39 de ani. Având în vedere aceste aspecte, persoanelor prezente li s-a pus în vedere obligaţia de a respecta prevederile Ordonanţei Militare nr. 1/2020 cu privire la adunările publice şi li s-a solicitat să părăsească de îndată incinta bisericii. De asemenea, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a organizatorului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”