Timiş: Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Timiş: Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Tânărul din Reşiţa internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara nu are coronavirus, a declarat, miercuri seara, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Virgil Musta.

"Institutul din Bucureşti nu a confirmat prezenţa coronavirusului la pacientul internat la noi cu această suspiciune", a afirmat Virgil Musta.

Tânărul de 25 de ani lucra ca asistent medical în Germania şi a revenit în România după ce a îngrijit patru bolnavi de coronavirus. El şi-a vizitat rudele din Reşiţa şi din Gărâna, iar de marţi a avut febră şi tuse seacă, fără insuficienţă respiratorie, fiind o formă uşoară de boală.

Pacientul a fost transferat în noaptea de marţi spre miercuri de la Reşiţa la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara, unde a fost internat în departamentul special, cu medic dedicat, care a intrat cu echipament de protecţie de maximă siguranţă. Tânărului i s-au recoltat probele pentru coronavirus şi au fost trimise prin Direcţia de Sănătate Publică la Bucureşti, pentru confirmare. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Antonia Niţă, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

5 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin