Timiş: Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Timiş: Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Tânărul din Reşiţa internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara nu are coronavirus, a declarat, miercuri seara, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Virgil Musta.

"Institutul din Bucureşti nu a confirmat prezenţa coronavirusului la pacientul internat la noi cu această suspiciune", a afirmat Virgil Musta.

Tânărul de 25 de ani lucra ca asistent medical în Germania şi a revenit în România după ce a îngrijit patru bolnavi de coronavirus. El şi-a vizitat rudele din Reşiţa şi din Gărâna, iar de marţi a avut febră şi tuse seacă, fără insuficienţă respiratorie, fiind o formă uşoară de boală.

Pacientul a fost transferat în noaptea de marţi spre miercuri de la Reşiţa la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara, unde a fost internat în departamentul special, cu medic dedicat, care a intrat cu echipament de protecţie de maximă siguranţă. Tânărului i s-au recoltat probele pentru coronavirus şi au fost trimise prin Direcţia de Sănătate Publică la Bucureşti, pentru confirmare. AGERPRES/(A - autor: Otilia Halunga, editor: Antonia Niţă, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

5 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?