TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu au de aşteptat 140 de minute

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu au de aşteptat 140 de minute

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează cozi de aproximativ cinci kilometri şi au de aşteptat 140 de minute pentru trecerea frontierei, ca urmare a lucrărilor de reparaţie la carosabil executate de partea bulgară la Podul Prieteniei.

"Având în vedere faptul că, în perioada 26-29 aprilie, la partea bulgară a Podului Prieteniei, Giurgiu-Ruse, se derulează lucrări de reparaţie a carosabilului, traficul peste pod se desfăşoară cu dificultate, aspect ce a determinat creşterea timpului de aşteptare în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, în mod special pentru autovehiculele de transport marfă. Reamintim faptul că, intervalul orar 20,00-24,00 al fiecărei zile din perioada sus menţionată, traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse va fi oprit, pentru realizarea unor lucrări de reparaţie ale carosabilului", se arată într-un comunicat de presă emis, marţi, de ITPF Giurgiu.

De asemenea, în afara intervalului orar respectiv, când circulaţia nu este oprită, traficul în zona care necesită reparaţie este îngreunat, deoarece se desfăşoară pe o singură bandă de mers şi este reglementat de indicatoare rutiere.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Republica Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe ambele sensuri de deplasare, pentru aproximativ 3.300 mijloace de transport, dintre care 2.161 autovehicule de transport marfă.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 140 de minute şi de 60 de minute la intrarea în ţară pentru camioane.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de 20 de minute atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe cel de ieşire din ţară prin PTF Giurgiu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor