TIR-urile care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse au de aşteptat 50 de minute

TIR-urile care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse au de aşteptat 50 de minute

TIR-urile care aşteaptă trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ zece kilometri pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, iar circulaţia este dirijată controlat spre punctul de frontieră de echipaje de poliţie.

"Cauza timpilor ridicaţi de aşteptare este dată de prezenţa mare a autocamioanelor în punctul de frontieră, pentru control şi tranzit. Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, 1.233 camioane, 636 de autoturisme, 441 microbuze, 16 autocare, trei motociclete, 3.957 de persoane, iar pe sensul de ieşire s-au prezentat 1.319 camioane, 767 de autoturisme, 410 microbuze, 22 de autocare şi 4.558 de persoane", a declarat joi pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Potrivit Poliţiei de frontieră, TIR-urile care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse au de aşteptat 50 de minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, iar autoturismele au de aşteptat 20 de minute pe ambele sensuri de circulaţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /