Țiriac, întrebat despre divorțul lui Halep: „Am o mare calitate, una singură!“

Țiriac, întrebat despre divorțul lui Halep: „Am o mare calitate, una singură!“

Ion Țiriac (83 de ani) și-a găsit un „loc de joacă“, după modelul oamenilor bogați. Concret, pasionat de vănătoare, omul de afaceri petrece mult timp în Africa, în Namibia. Acum, după o lungă ședere acolo, el s-a întors în România datorită primei sale dragoste: tenisul.

Ion Țiriac a fost, în trecut, și președintele Federației Române de Tenis. FOTO: Arhiva Adevărul

Concret, în perioada 10-18 septembrie, Bucureștiul va găzdui un turneu WTA 125K, Țiriac Foundation Trophy, susținut de fostul jucător, Federația Română de Tenis și de Ministerul Tineretului și Sportului. Competiția, cu Irina Begu și Sorana Cîrstea pe tablou, se va desfășura la Centrul Național de Tenis și va fi transmisă de Digi Sport.

Sosit în țară cu acest prilej, Țiriac a fost întrebat de Orange Sport despre divorțul Simonei Halep (30 de ani) de Toni Iuruc (43 de ani), după o căsnicie care n-a durat nici un an. Deși a fost omul care a ghidat cariera Simonei din umbră, obținând pentru ea inclusiv contractul cu Nike, Țiriac a susținut că nu știe nimic despre divorț. După care a lăsat de înțeles că, de fapt, nu vrea să comenteze în public un subiect ce ține de viața personală a Simonei.

Ce a spus Ion Țiriac?

*Eu n-am mai vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal de două, trei luni. Eu am fost prin Africa la elefanţi, animale. Crocodilul era să mă mănânce, cobra am mâncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănânci orice.

*Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana (n.r. – Sorana Cîrstea), sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas... Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

*Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin. Treaba asta are, totuşi, o graniţă pe undeva. Ar trebui atunci când închide uşa să respectăm pe toată lumea cu uşa închisă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro