Top 3 sloturi de la EGT disponibile pe mobil

Top 3 sloturi de la EGT disponibile pe mobil

Dezvoltatorul bulgar de jocuri pentru cazino Euro Games Technology, cunoscut mai degrabă drept EGT, este clar unul din preferații amatorilor de sloturi. În cei 18 ani de activitate pe piața internațională de gambling, EGT a lansat numeroase jocuri video slot, aparate de joc, sisteme jackpot, rulete electronice, mese de blackjack electronice, accesorii pentru jocuri de noroc și platforme de jocuri mobile.

Toate produsele marca EGT sunt în strictă conformitate cu legislația europeană, inclusiv cu cea autohtonă, astfel că majoritatea operatorilor de cazino de top licențiați ONJN, așa cum este Vlad Cazino, de exemplu, au în ofertă sloturi de la EGT.

De-a lungul timpului, EGT a lansat numeroase sloturi, axându-se cu precădere pe cele clasice cu șeptari și fructe, pe care le-au modernizat din punct de vedere al graficii și le-a îmbunătățit cu funcții spectaculoase. Pe lângă acestea, furnizorul bulgar are în portofoliu și o serie de sloturi cu tematică inedită, inspirate din natură, istorie sau alte domenii.

Sloturile EGT rulează impecabil pe mobil, iar acest lucru e de la sine înțeles că reprezintă un mare avantaj în zilele noastre, când din ce în ce mai multe persoane sunt prezente online prin intermediul unui dispozitiv mobil.

 

Top 3 sloturi EGT disponibile pe mobil

Shining Crown. Lansat în 2016, Shining Crown este un slot cu simbolurile dispuse pe 5 role X 3 linii, RTP (Return To Player = procentul de plată) peste medie, 96.37%, 10 linii de plată și volatilitate scăzută. Simbolurile cele mai puternice sunt Coroana - care este și Wild-ul jocului și cele două simboluri Scatter - Dolarul și Steluța. Simbolul Wild expandabil și Jackpotul progresiv sunt doar două din elementele care fac din slotul Shining Crown unul de excepție, cu un număr uriaș de fani.

Burning Hot. Este un alt joc excelent de la EGT, ce se încadrează în aceeași categorie a sloturilor clasice cu influențe moderne. Lansat cu un an înaintea lui Shining Crown, Burning Hot are un RTP „fierbinte” de 96.45%, simbolurile dispuse pe 5 role X 3 rânduri, însă doar 5 linii de plată. Volatilitatea este scăzută, iar simbolul reprezentativ este aici, nu o Coroană Aurie, ci un Trifoi Verde. Acesta este Wild-ul jocului, iar celelalte simboluri importante sunt cele două tipuri de Scatter - Dolarul și Steaua Mov, Șeptarii și Clopoțeii. Funcția Gamble poate fi accesată la orice câștiguri mici sau medii, iar Jackpot Cards nu lipsește nici aici.

Amazons’ Battle. Este poate cea mai bună dovadă că EGT se pricepe de minune și la altfel de jocuri decât cele clasice cu șeptari, fructe și clopoței. Lansat în 2015 și updatat în 2019, Amazons’ Battle vine cu un RTP de 96.17%, 30 de linii de plată, tematică inspirată din lumea frumoaselor luptătoare și multe surprize plăcute. Wild-ul jocului, reprezentat de un frumos armăsar negru, poate substitui orice simbol, cu excepția Scatter-ului, iar Rotirile Gratuite pot fi declanșate în serii de 7 (la 7 simboluri  Scatter), 15 (la 8 simboluri Scatter) sau chiar 30 (la 9 simboluri Scatter). Nu lipsesc nici funcțiile Gamble și Jackpot Cards, astfel că slotul e unul foarte apreciat.

 

Sloturile EGT sunt conectate la Jackpot Cards și oferă dublaj

Pe lângă faptul că se ridică la cele mai înalte standarde din punct de vedere al  calității și încrederii, sloturile de la EGT sunt populare și datorită faptului că sunt conectate la un jackpot progresiv comun.

Denumit Jackpot Cards, acesta poate fi acordat aleatoriu la oricare din sloturile EGT, nu doar cele 5 de mai sus. Odată ce este declanșat, jucătorii vor avea în față un panou cu 12 cărți de joc cu fața în jos, din care vor alege câte una, până când 3 vor fi din aceeași suită. În acest moment, premiul aferent suitei (treflă, romb, inimă sau frunză) va fi creditat direct în cont. Treflele acordă cel mai mic premiu, iar spadele cel mai consistent. 

Partea frumoasă este aceea că Jackpot Cards poate fi acordat pe orice miză, cu mențiunea că, potrivit producătorului, cei care joacă pe mize mai mari au șanse mai mari la cel mai înalt nivel al Jackpotului EGT.

Un alt lucru comun sloturilor EGT este faptul că oferă funcția Gamble pentru câștigurile mici și medii obținute la fiecare rotire. Dublajul este unul clasic, jucătorii având posibilitatea de a-și dubla câștigurile alegând culoarea cărții de joc cu fața în jos, roșu sau negru. Evident, alegerile neinspirate duc la pierderea câștigului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...