Toți românii cinstiți gândesc în aceste zile la fel: De ce mereu noi și ei niciodată?

Toți românii cinstiți gândesc în aceste zile la fel: De ce mereu noi și ei niciodată?

Reportaje-Live: SCRISOARE

„Draga guvernule, stiu ca esti ocupat. Si eu sunt ocupat sa tin barca pe valuri. Deci mai draga guvernule daca vrei sa iti mai platesc vreo taxa, daca vrei ca eu sa ma sacrific si sa tin angajatii acasa din banii mei platindu-ti tie toate taxele aberante pe munca fa si tu un sacrificiu.

Taie naibii toate pensiile speciale. Este imoral ca din putinul de taxe pe care il pot plati acum tu sa le platesti la toti smecherii pensiile speciale de mii de euro luate la 50 de ani si sa te plangi ca nu ai bani pentru spitale si pentru cei din linia 1. Nu poti bai guvernule sa imi ceri sacrificii când tu nu faci nici unul.

Taie-le naibii salariile pana la maxim 2000-2500 de lei la toate sutele de mii de pilosi, beizadele, sinecuri, smecheri, secretare pe care ii caram in carca cu totii degeaba din impozitele noastre. Nu zic draga guvern sa ii dai afara ca nu cumva sa moara saracii de foame dar macar taie-le salariile de zeci de mii de lei. Stim ca sunt neajutorati dar nu crapa de foame cu 2500 lei salariu.

Nu e posibil mai guvernule ca sa ne ceri noua sacrificii, sa strangem noi bani pentru spitale in timp ce tu platesti din banii nostri sute de mii de salarii inutile si exagerate si pensii nesimtite.

De fapt... Iti zic ceva guvernul. Nu o fa si iti garantez, iti promit, iti dau in scris ca in 3 luni de zile scrie faliment pe tine. Si poate e mai bine asa..

Somn usor...”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…