Trafic record de maşini pe podul Crimeei VIDEO

Trafic record de maşini pe podul Crimeei VIDEO

„În cursul zilei de 15 august, 38.297 de maşini au traversat podul în ambele direcţii", se arată în comunicat.

După numai câteva ore, noi explozii s-au produs la baze militare ruseşti – situate în nordul şi centrul peninsulei anexate Crimeea.

Deşi agenţia rutieră de stat a Rusiei susţine că traficul record a fost înregistrat „în ambele direcţii", filmările postate pe reţelele de socializare şi geolocalizate de CNN au arătat cozi lungi şi ambuteiaje pe drumul ce duce spre Podul Crimeii, în direcţia Rusiei, după exploziile de săptămâna trecută.

Oficialii locali au minimalizat lungimea cozilor, spunând că acestea sunt rezultatul unor controale mai stricte pe pod din motive de securitate şi nicidecum din cauza faptului că ruşii s-ar grăbi să părăsească Crimeea.

"Cât despre faptul că ar fugi din Crimeea, aceasta este o minciună, nu există nicio îndoială", a declarat marţi şeful administraţiei Crimeii, controlată de Rusia, Serghei Aksionov, la televiziunea de stat rusă.

Cu toate acestea, luna trecută, Aksyonov a admis că turismul din Crimeea a fost afectat, spunând că e de aşteptat un declin de 40% în sezonul estival. Asociaţia de turism din Rusia a făcut o predicţie similară în iunie.

Cozi lungi s-au format şi la gara din Simferopol, după un alt şir de explozii ce au avut loc la o bază aeriană din localitatea Gvardeiskoie, în centrul Crimeei.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko