TUPEU de GHERȚOI/„Răvășitoarea” își CONTINUĂ antrenamentele de tenis la clubul finului SUSPENDAT pentru VIOLENȚĂ!

TUPEU de GHERȚOI/„Răvășitoarea” își CONTINUĂ antrenamentele de tenis la clubul finului SUSPENDAT pentru VIOLENȚĂ!

Cel mai mare club privat de tenis din municipiul Sibiu, clubul Pamira, suspendat de Federația Română de Tenis pentru competițiile interne, este în continuare deschis pentru oricine dorește să practice acest sport, joi fiind așteptată la antrenamentul obișnuit și soția președintelui, Carmen Iohannis, a precizat pentru AGERPRES, Marius Vecerdea, proprietarul clubului și finul șefului statului.

Întrebat de AGERPRES dacă la clubul său se poate practica în continuare tenisul, după decizia FRT, Marius Vecerdea a răspuns: "Sibiu Open nu este afectat, nu are nicio legătură cu Federația. Va avea loc în septembrie. O să și organizez turnee și de copii și de veterani și altfel de evenimente, dar nu cu colaborarea Federației".

El a precizat că miercuri, la Clubul Pamira, au avut loc finalele unui turneu cu 80 de participanți.

Marius Vecerdea a confirmat că inclusiv Carmen Iohannis își va continua antrenamentele la club, așa cum e stabilit, de trei ori pe săptămână. Soția președintelui este așteptată și joi dimineața la antrenament, la clubul sibian. "Carmen joacă de trei ori pe săptămână constant. Cred că și mâine vine la tenis. (...) Mâine dimineață e aici", a afirmat Marius Vecerdea.

El a mai declarat că la clubul său de la Sibiu nu se mai pot organiza, timp de un an de zile, competiții interne de tenis, în colaborare cu FRT.

Duminică, Marius Vecerdea a primit un raport pe mail de la Federația Română de Tenis, prin care a fost înștiințat că a fost suspendat de Federație. Vecerdea a depus deja la Federație documente, prin care cere să apară în fața Comisiei de Apel, for premergător deciziei Comitetului Director.

"În urma informațiilor apărute în presă referitoare la suspendarea de 12 luni dictată împotriva clubului TCS Pamira și a directorului Marius Vecerdea dorim să facem următoarele precizări. Documentul prezentat în presă reprezintă o hotărâre a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Tenis. Potrivit articolului 57 din Statutul FRT, o decizie administrativă devine act decizional doar în momentul validării sale de către Comitetul Director al Federației, instanță supremă ale cărei hotărâri devin definitive și obligatorii. Reprezentanții clubului Pamira au depus deja la FRT documentele necesare și vor apărea în fața Comisiei de Apel, for premergător deciziei Comitetului Director. De asemenea, menționăm că în acest moment Federația Română de Tenis nu are un Comitet Director valid, cei doi membri lipsă urmând a fi aleși în funcție, în urma Adunării Generale ce va avea loc la finalul lunii mai", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES, de Clubul Pamira.

Cei de la Clubul Pamira din Sibiu nu se consideră suspendați.

"Nu putem vorbi despre o suspendare a TCS Pamira și a directorului Marius Vecerdea atât timp cât la momentul eliberării hotărârii Comisiei de Disciplină, clubul sibian găzduia un turneu al FRT, turneu ce a început după 2 săptămâni de la data eliberării hotărârii Comisiei de Disciplină, și care a fost validat de către Federație, inclusiv prin postarea rezultatelor pe site-ul instituției. TCS Pamira organizează anual aproximativ 8 turnee pentru copii și juniori în cadrul calendarului competițiilor naționale, turnee care au, de fiecare dată, recorduri de participare comparativ cu celelalte cluburi din țară, fiind foarte apreciate de către copii și părinți", se mai arată în comunicatul Clubului Pamira.

La Clubul Pamira din Sibiu obișnuiește să practice tenisul și președintele Klaus Iohannis. Acesta a promovat turneul acestui club, inclusiv printr-o reclamă apărută în urmă cu câțiva ani.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”