Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat la 13 ani de închisoare

Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat la 13 ani de închisoare

Ucigașul lui Emi Pian (39 de ani), liderul clanului Duduianu, a fost condamnat astăzi la 13 ani de închisoare de judecătorii Tribunalului București. Decizia nu este definitivă.

Richard Emanuel Gheorghe a fost găsit vinovat că l-a ucis în august 2020 pe liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în timpul unei partide de barbut.

În acelaşi dosar, Vasile şi Laurenţiu Duduianu (fraţii lui Emi Pian) au fost condamnaţi la 6 ani şi 10 luni, respectiv 6 ani şi 8 luni închisoare pentru tentativă de omor, ei fiind acuzaţi că au încercat să-şi răzbune fratele şi să-l ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe.

De asemenea, Ionuţ Gheorghe Drăghici (vărul lui Emi Pian) a primit o condamnare de 3 ani şi 3 luni pentru tentativă de omor. Fraţii şi vărul lui Emi Pian trebuie să-i plătească lui Richard Emanuel Gheorghe daune morale de 150.000 lei, iar acesta din urmă are de achitat daune de peste 300.000 euro către familia lui Emi Pian.

Emi Pian a fost omorât în dimineaţa zilei de 4 august 2020 prin înjunghiere. A fost dus de urgenţă la spital, dar la scurt timp a murit. Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al clanului Rinu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea crimei, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar Pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori.

Reamintim că, la câteva zile de la producerea crimei, chiar înainte de înmormântarea lui Emi Pian, a izbucnit un scandal care i-a avut protagonişti pe şefi din Poliţia Română. Mai exact, Adevărul a publicat imagini cu ofiţeri de rang înalt din Poliţie care s-au întâlnit cu reprezentanţii Clanului Duduianu, pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian. Printre ei se afla și șeful Poliției Române de atunci, Liviu Vasilescu. Ulterior acesta și-a dat demisia din funcţia de şef al Poliţiei Române.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990